Ottekil Ändetorp

Björkvik, Katrineholm Se på karta

1 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
7 846 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
8 000 kr/år
Antal besök
12 659
Dagar på Hemnet
23

Varmt välkommen till ett charmigt och omhändertaget torp i vackra Sörmland med skog och vackra vyer över åker och äng. Välkommen till Skogsvaktaretorpet Ändetorp!
Äntligen finns chans att förverkliga drömmen om det idylliska torpet med allt man kan önska sig. Torpet är från Anno 1900-tal med sina tidstypiska och bevarade detaljer. Vacker rörspis i det härliga vardagsrummet och den gamla vedspisen i köket. Torpet har ett rymligt vardagsrum, ett härligt kök med matplats och en liten toalett (installerad separett) på bottenplan. På övreplan finns plats för 2 sovrum och gott om förvaring i kattvindar. Torpet har bevarade vackra trägolv. Längs med torpets framsida finns fin och rymlig altan under tak där morgonkaffet kan njutas med fågelkvitter i morgonsolen. Stor lada med plats för mycket förvaring eller möjlighet finns för tex hästboxar. I ladan finns även el utdraget. Borrad brunn för vatten. Stor naturtomt med både björnbär och gamla äppelträd. En riktig sommarpärla med naturen inpå knuten och tillgång till skogens skafferi. Här får man tid för rekreation och återhämtning. Badplats finns inom ca 6 km till Yngaren eller Ålberga med fina barnvänliga badplatser. Med bara ca 20 minuter till Nyköping och vidare till Stockholm på ca 1 timme och 15 minuter.

Torpet kommer besiktigas och protokoll kommer finnas tillgängligt hos ansvarig mäklare. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Varmt välkommen att anmäla er till visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm