Kommande

Bryggholmsvägen 6

Bryggholmen, Enköpings kommun Se på karta

2 600 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
650 m²
Byggår
2018
Kommande

På mysiga Bryggholmen, som är en bilfri ö i Mälaren, finner man detta fritidshus. Huset är om 66 kvm, fördelat på vardagsrum och kök i öppen planlösning samt två sovrum och ett badrum med kakel och klinker. Vardagsrummet har en mysig braskamin för kulna kvällar. Alla bekvämligheter finns i köket, inklusive diskmaskin, och i badrummet finns en tvättmaskin. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA.
Eftersom huset har ett högt och fritt läge, är det ovanligt ljust inomhus. Tomten och terrassen har huvudsakligen söderläge och med sjöutsikt åt väster, vilket bjuder på spektakulära solnedgångar i Mälaren.
Huset, som uppfördes 2018, har redan en uppvuxen trädgård, med gräsmatta, blomrabatter, bärbuskar och fruktträd. Bakom huset finns en kulle, bevuxen med lövträd och med en fin utsiktsplats på toppen.

Till Bryggholmen tar man sig med båt. I fastigheten ingår båtplats på ön, varifrån det bara är en kort promenad till huset. Även på fastlandssidan ingår egen båtplats.

Längs Bryggholmsvägen styckades sju tomter av från Herrgården för cirka tio år sedan och området är under uppbyggnad. Detta objekt är ett av fyra hus, som är klara.

Mysiga Bryggholmen är en bilfri ö i Mälaren cirka 12 km sydost om Enköping. Ön har varit bebodd åtminstone sedan vikingatiden. 1939 köptes Bryggholmen av Enköpings kommun i syfte att skapa ett fritidshusområde för stadens invånare. Största delen är fortfarande fritidshus men ett antal av husen är numera permanentbostäder. På Bryggholmen är det rofyllt och stilla.
Under sommaren kör en personfärja två gånger om dagen mellan fastlandet och ön. Övriga tider kan färjan bokas för transport.
På ön finns en samfällighet. Info om den hittar man på www.bryggholmen.nu

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Jonas Ackelman

Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Jonas Ackelman, Svensk Fastighetsförmedling Enköping
+46706999897

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.