John Bauerbyn 5

Bunn, Jönköpings kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
35 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF John Bauerbyn
Om föreningen
Avgift
1 600 kr/mån

Välkommen till denna mysiga och inbjudande stuga, en pärla som erbjuder både avkoppling och äventyr året om. Belägen i en idyllisk stugby omgiven av underbar natur och med sjön Bunn en kort promenad bort. Detta är ett perfekt sommarhus eller åretruntboende för den som vill komma bort från stadens brus och uppleva harmoni och lugn i ett med naturen.

Stugan är inte bara otroligt mysig den har också genomgått en totalrenovering och erbjuder numera en modern och stilfull inredning. Med sina tre rum och kök finns gott om plats för såväl dig och en vän eller för att ta emot gäster. Stugan är praktiskt planerad och omsorgsfullt inredd, vilket skapar en trivsam atmosfär där man genast känner sig hemma.

Läget är enastående. På ena sidan av stugan sträcker sig en tät skog ut, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet. På andra sidan, nedanför berget, ligger den vackra sjön Bunn och bjuder in till vattenlek, fiske och avkopplande stunder vid stranden. Att vara en del av denna natur är som att leva i harmoni med omgivningen.

Fördelen med att bo här är inte bara själva stugan och naturen runt omkring. Som medlem i denna välskötta bostadsrättsföreningen får du ta del av låga avgifter och låg belåning. Något som ger trygghet och ett bekymmersfritt boende samt låga boendekostnader.

Som en extra bonus har föreningen ett polområde med en tempererad pool, bastu, dusch och omklädningsrum. Barnen kommer älska poolen och du kan se fram emot avkopplande stunder i bastun efter en dag i naturen. Föreningen erbjuder även en tvättstuga och stuga för gäster att hyra vilket ger möjligheten att välkomna vänner och familj till en mer privat vistelse när de besöker dig.

Att välja att bo här året om innebär att du får uppleva årstidernas skiftningar på nära håll. Varje säsong har sin charm, från färgsprakande höstlöv till snötäckta vinterlandskap. Du får ett boende som är fridfullt och fritt, där du kan njuta av naturens skönhet och samtidigt ha alla bekvämligheter du behöver.

Nedanför backen som leder ner mot sjön finns John Bauergården som är ett hotell- och restaurangkomplex med god mat, pub och olika event.

Så om du längtar efter ett harmoniskt liv i naturen, med möjlighet till äventyr, vattenlek och avkoppling vid sjön, då är denna stuga det perfekta valet för dig. Hör av dig till ansvarig mäklare för mera information och eventuella visningar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Christian Österberg

Bjurfors Jönköping
Mäklare Christian Österberg, Bjurfors Jönköping
0723-261100