Mora 210

Burträsk, Skellefteå kommun Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
6 637 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
7 100 kr/år

Välkommen till Mora 210 i vackra Burträsk! I princip alla inventarier kommer att ingå i köpet. Detta charmiga fritidshus är den perfekta platsen för dig som söker en fridfull och avkopplande tillflyktsort i naturen. Här har du möjlighet att njuta av genuin timmerstugeatmosfär, omgiven av skog och stillhet.

Huvudstuga och Sovstuga:
Den rymliga timmerstugan erbjuder en genuin känsla med träets varma och naturliga uttryck. Här finner du ett bekvämt vardagsrum där du kan kura ihop dig framför brasan under kyliga kvällar. Två mysiga sovrum ger gott om utrymme för familj och vänner. Dessutom finns en praktisk sovstuga som ger extra plats för övernattande gäster eller kanske som en plats för lugna stunder och läsning.

Bekvämligheter:
Du kommer att uppskatta den bekvämlighet som detta fritidshus erbjuder. Med sjövatten och förbränningstoalett finns det grundläggande bekvämligheter på plats för att du ska kunna njuta av din vistelse utan att behöva kompromissa med din komfort. Den inglasade verandan ger dig möjlighet att förlänga sommarkvällarna och njuta av naturen även när vädret inte är på topp.

Omgivning:
Mora 210 är omgiven av den fridfulla naturen i Burträsk. Här kan du njuta av skogspromenader, fiskeutflykter och avkopplande stunder vid vattnet. Området är känt för sin skönhet och stillhet, vilket gör det till en perfekt plats för dig som söker avkoppling och ro.

Detta fritidshus är inte bara en fastighet - det är en möjlighet att skapa minnen, koppla av och återansluta med naturen. Oavsett om du söker en plats att spendera sommarledigheterna eller längtar efter en plats att fly till under helger och lediga stunder, så har Mora 210 allt du behöver.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Ola Westerberg, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Marcus Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Marcus Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
+46703137585