Rådjurets väg 6

Burvik, Uppsala Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94 m²
Tomtarea
1 892 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
27 883 kr/år
Antal besök
1 971
Dagar på Hemnet
7

Fantastiskt fritidsboende på Burviks populära golfbana.
Här bor man på ett högt och fint läge med härlig vy över det 16:e hålet med ett vattenhinder framför.
Den stora altanen erbjuder gott om ytor för såväl matmöbelgrupper som solsängar och i hörnan mot banan har man praktiskt satt glasräcke för bästa vy över det som händer på banan. På entrésidan finns ett spabad placerat, perfekt efter dagens golfrunda.
Huset som färdigställdes 2015 har alla bekvämligheter som önskas och här tillbringar man med glädje sin lediga tid året om. Entréplan erbjuder två sovrum, badrum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning samt öppet till taknock. Här infinner sig en tilltalande luftig atmosfär med stora fönsterpartier med golfbanan samt fint ljusinsläpp. De runda fönstren i badrum samt i gavelnock ger huset en spännande karaktär. En trappa upp finner man loftvåningen som sträcker sig över halva huset, idag nyttjas denna som tv-rum men går givetvis att göra till sovrum. Fiber finns indraget i huset och man väljer fritt operatör och hastighet. Lufvärmepumpen styr man via internet, mycket praktiskt för idealisk temperatur vid ankomst.
Den tilltagna höjden på altanen gör att här finns utrymme att parkera sin golfbil.

Burvik är en riktig golfdröm med underbar Roslagsnatur ca 35 minuter utanför Uppsala, en timme från Stockholm och en halvtimme från Norrtälje och Arlanda. I denna vackra miljö ligger Burvik GK- en högklassig golfanläggning med restaurang, klubbhus och möjlighet till övernattning. Du tar dig smidigt runt anläggningen och golfbanorna med din golfbil som du kan använda i området. Gång och cykelavstånd till sjön Sottern, där badplats och båtbrygga finns som tillhör Burvik och sköts av den gemensamma samfälligheten.
Detta välordnade boende är perfekt för golfentusiasten. Padelbana är under byggnation och kommer vara klar till sommaren 2021. Läs mer om allt Burvik har att erbjuda på www.burvik.se

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.