Hammarby 152

Degerhamn, Mörbylånga kommun Se på karta

1 875 000 kr

1 995 000 kr -6 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
2 430 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
8 180 kr/år

Äntligen är det dags! Nu ska denna charmiga fastighet i Hammarby saluföra.

Redan när du svänger av väg 136 strax efter Kastlösa målas en vacker bild av naturen. Med sin lätt kuperade terräng och sin ärliga havsutsikt med förtrollande miljöer är Hammarby och Hammarby 152 sannerligen en plats som är värd att ta sig till.
Detta är en plats och ett boende som har alla fundament för att vara ett perfekt sommarboende. En plats dit du kan komma och njuta av allt det som sydvästra Öland har att erbjuda.

Husen som står på fastigheten är otroligt charmiga. Huvudbyggnaden består av en hall, ett duschrum, ett vardagsrum samt två sovrum. Denna byggnad helrenoverades 2016.
Det ena sovrummet finns på första plan och det andra sovrummet finns på loftet. Vardagsrummet är husets mittpunkt. En vacker braskamin finns här. Från vardagsrummet nås altanen. Altanen är stor och rymlig. Perfekt för middagar och sociala sammanhang. Nu kanske någon av er som läser denna text funderar kring avsaknad av KÖK? Köket finner ni nämligen inte i huvudbyggnaden. På tomten finns en charmig äldre bagarstuga. I den byggnaden finner ni både en matplats och ett sovloft . Köket är ett fullt fungerande kök utrustat med diskmaskin, spishäll, kyl och frys. Som om inte det räcker finns här även en öppen spis och en bakugn som skänker värme, mysfaktor och goda pizzor om så önskas. Det charmiga bagarhuset har en areal på ca 24kvm.

Hammarby 152 ligger inte långt från haver. Från tomtgräns till havet är det fågelvägen ca 500 meter. Från tomtgräns till Sandvik badplats är det ca 1,2 km. Perfekt för svalkande bad varma sommardagar.
Som om inte det vore nog med närheten till havet så finns det i Gåssten en brygga och bastu som går att utnyttja mot en mindre ersättning för boende i Hammarby,

Notera att det i huvudbyggnaden är låg takhöjd.

Låter detta intressant? Kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Kontakta mäklaren

Johannes Stynsberg

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mäklare Johannes Stynsberg, Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
+46736548035