Fjäl 240

Fjäl, Östersunds kommun Se på karta

700 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
51 m²
Tomtarea
1 495 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
18 143 kr/år

Tillbyggt trivsamt fritidshus på stor tomt i populära Fjäl. Här kan ni koppla av i härlig miljö och bara njuta av närheten till naturen och Indalsälven som erbjuder bad, fiske samt säkerligen en och annan båttur. Huset skulle med några kloka förbättringar kunna bli ett trevligt permanentboende med låga boendekostnader.

Bostadshuset har vardagsrum/ storstuga med många härliga detaljer och öppen spis som bidrar med mycket charm. Kök med bra förvaring i skåp och bra utrymme för matlagning. Mellan kök och vardagsrum finns en vedspis som sprider en härlig värme. Stort sovrum med planktimmervägg. I huset finns även ett sovrum med våningssäng och garderobsvägg. Badrum som har våtrumsmatta och är utrustat med duschhörna. På fastigheten finns även en större förrådsbyggnad och garage. Avlopp till egen brunn och indraget vatten.

Här kan ni koppla av och umgås med närhet till naturen. Till Lit med bra service har ni bara 10 minuters bilfärd. Till Östersund så tar ni er med både bil och buss. Östersund ligger ungefär 2,5 mil från Fjäl.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55