Brf.Fjällvattnet V15, 39. Hus 5

Fjällvattnet, Härjedalens kommun Se på karta

50 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
56 m²

En vintervecka V15 och en sommarvecka V39 i Hus 5. Fjällvattnet andel av bostadsrätt Fällvattnet har 38 st välutrustade timmerhus med 4+2 bäddar, exklusivt placerade på en halvö i sjön Vattnan.
Stugorna är på 56 kvm med 2 sovrum, kök, storstuga med bäddsoffa och ny braskamin, hall, nytt badrum (2014) med dusch, förråd och altan.

Brf Fjällvattnet i Funäsdalsfjällen bildades våren 1977 och ligger fridfullt i vildmarken på en halvö i sjön Vattnan, omgivet av massor av fiskevatten.
En utmärkt utgångspunkt för vandrings-, skid-, bär-, svamp- och fisketurer. Med fritidsbyns snövessla kan gästande skidåkare tolka till Bergvallens Våffelstuga uppe på fjället.
Föreningen består av 38 friliggande timmerhus samt gemensamhetsanläggningar.

Alla timmerhus är ritade av arkitekten Ralph Erskine. Läs mer om Ralph Erskine på wikipedia
(För den som vill veta mer om Ralph Erskine kan titta i SVT’s Öppet Arkiv under denna länk: http://www.oppetarkiv.se/video/1274763/erskine)

När du köper en andel i Fjällvattnet köper du inte bara andelar av bostadsrätt i ett välutrustat timmerhus/fjällstuga. Du är delägare i fastigheten/marken/tomten med sjöläge sjön Vattnan, servicebyggnaden, receptionen med liten kiosk, sällskapsrum, biljard, solarium, sauna, tvättstuga, lekhörna, skidverkstad anläggningar för sport och fritid bryggor, kanoter, båtar. Saker som gör fritiden lyckligare, innehållsrikare och bekvämare.

2 mil sydväst om Tännäs, på en halvö i sjön Vattnan, ligger stugbyn Fjällvattnet med 38 friliggande stugor.

Stugbyn gränsar till Rogens naturreservat vilket många beskriver som Sveriges sydligaste vildmark.
Här finns möjlighet att hyra en stuga eller köpa andelsveckor.
Din andel av bostadsrätt till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM

Kontakta mäklaren

Jorma Kerki

NETHEM
019-122 122