Främby udde Stuga nr 24

Främby Udde, Falu kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 395 000 kr -7 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
30 m²
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Förening
BRF Falun Strandby
Om föreningen
Avgift
2 800 kr/mån
Driftkostnad
10 800 kr/år

Vill du ha ett fritidshus men du har inte möjlighet att ta hand om det året runt? Då har du hittat rätt! Nu erbjuds ett fritidshus i bostadsrättsform med sjöläge vid attraktiva Runn. Detta fritidshus passar för dig som uppskattar närheten till vatten med dess aktiviteter sommar som vinter, men vill slippa den regelbundna tillsynen av stugan. Konceptet bygger på att stugan hyrs ut när Du själv inte är där vilket ger mycket goda hyresintäkter. Hyresintäkterna för stugorna har genom åren varit goda.
Stugan är ca 30 kvm och disponeras genom hall, allrum med köks-del, två sovrum och ett badrum med dusch. Stugan är fullt utrustad och möblerad med bord, soffor, stolar, sängar, utemöbler. Internetanslutning samt tv. Genomgående smakfullt inredd och god standard.
Bostadsrättsföreningen äger marken och svarar för yttre underhåll. Medlemmarna ansvarar för det inre underhållet. Föreningen driver uthyrningen i egen regi med en uthyrningsenhet som ansvarar för hela området. Uthyrningsenheten servar dig med uthyrningen, nyckelutlämning, avsyning och enklare reparationer mm.
Runn är en skärgårdssjö med mängder med öar, kobbar, klippor och stränder. Runn är Dalarnas näst största sjö med sina 65 kvadratkilometer, och är känd för ett myllrande båtliv och ett utmärkt fiske.
Med bekväm närhet till Faluns stadskärna, fantastiskt sjönära läge vid Runn ligger dessa trivsamma och optimalt planerade fritidshus i bostadsrättsform. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid. Båtplats, badstrand och bastu mm. Vintertid är Runn ett paradis för skridskoåkare. Inte långt från området ligger även Källvikens slalombacke samt Romme Alpin och Bjursås ski-center.
I Villa Herdin "grosshandlarvillan" där restaurangen/serveringen är belägen finns också möjlighet till konferens, middagar i stora sällskap, bröllop mm.
Ta chansen och missa inte denna fantastiska stuga på Främby udde- en plats som ger en upplevelse året om.
Varmt välkommen att boka er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Erik Westberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
070-868 10 20