Säfsbyn 30

Fredriksberg, Ludvika Se på karta

1 445 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2015
Förening
BRF Vargspåret
Om föreningen
Avgift
2 698 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år

Äntligen finns möjligheten att förvärva en bostadsrätt med bästa ski in/ski out-läge bara några meter från närmsta nedfart i Säfsen. På adressen Solberget 6A-10E hittar vi 24 bostadsrätter precis vid backen! Det här är de första objekten någonsin till salu i skidområdet. Tag chansen att äga en modern, välplanerad lägenhet byggd 2015, där du bokstavligen kan kliva ut från terrassen och starta skidåkningen. Lägenheterna finns i två utföranden; 58 m2 med 2 sovrum och 6+2 bäddar samt 85 m2 med 4 sovrum och 10+2 bäddar. För lägenhet om 58 m2 utgår priset från 1 445 000. Priset skiljer sig något beroende på placering i huset, kontakta mäklaren för specifik lägenhet.

Modern och effektiv planlösning anpassad för en familj eller sällskap på semester. Alla möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet så det är bara att ta med sig väskan och börja åka skidor eller starta ledigheten!

Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du i princip sätter på skidorna i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året, intäkterna fördelas 25/75% mellan Säfsen och lägenhetsägaren.

Visningar anordnas torsdagar och söndagar under vintersäsongen 2021, kontakta mäklaren för bokning av visning.

Reserverade/Sålda 58 kvm lägenheter
A2
A7
B2
B3
B6
C2
C3
C6

Lediga 58 kvm lägenheter
A3
A6
B7
C7

Reservationerna uppdateras, kontakta mäklaren för aktuellt status.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ludvika