Frösakull Ängar nr 7

Frösakull Ängar, Halmstad Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
439 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
31 396 kr/år
Antal besök
4 020
Dagar på Hemnet
3

I det superpopulära området Frösakull Ängar, med ett av föreningens bästa läge, presenterar vi nu denna mycket fina och välskötta pärla! Detta ska tidigare ha varit byggherrens (för området) fritidshus, han valde ut det i sina ögon bästa läget och utrustade huset extra utöver standard. Det märks! Bland annat stilrena ekdörrar, snyggt klinkergolv med golvvärme i hall, kök, badrum och i det stora vinterbonade uterummet, öppet upp i nock, samt en vinterbonad modern friggebod som rymmer gästrum, pentry och badrum - perfekt när familj och vänner kommer på besök! För vem vill inte njuta av allt som Frösakull har att erbjuda i form av kilometerlånga stränder, golfbanor, natur och restauranger.

Frösakull ängar nr.7 lämpar sig väl till både fritids- och permanentboende, den är smart planerad och med öppet i nock får man en luftig och rymlig känsla. Intrycken präglas av ett kanonläge i ytterkant samt ett hus med hög kvalitet. Därtill en inbjudande uteplats med optimalt solläge gör att man verkligen kan njuta av den magiska vyn över Ringenäs/Onsjö, havet och som pricken över i:et följa solnedgången ned över horisonten. Mellan kök och uterum finns ett stort skjutbart fönsterparti som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Det finns även ett "loft" som är rymligt och här får man gott och väl plats med sängar, eller om man så vill soffa och TV. Härifrån har man även en härlig vy ner över köket och uterummet.

Frösakull Ängar Ekonomisk Förening innebär medlemskap i föreningsform där alla gemensamt äger en andel i fastigheten Fammarp 4:21 och sedan har ett arrendekontrakt på sin egna tomt. Man har ingen egen lagfart eller några pantbrev. Föreningen tillämpar marköverlåtelse, vilket innebär att det går att belåna hos bank.

Varmt välkommen till Frösakull!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.