Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. V32. Hus 31B

Funäsdalen - Tännäs, Härjedalens kommun Se på karta

30 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²

Fjällstugan har en yta på 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett. Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer.
I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin.
Ett badrum/wc med duschplats, tvättställ och torkskåp.
Som standard ingår bl.a. diskmaskin, allt i husgeråd, kaffebryggare & satellit-TV mm.
Det finns fri tillgång till trådlös uppkoppling i stugbyn.

Sommar i Fjällbyn innebär ett möte med en fantastisk natur och ett rikt djurliv. Här erbjuds förstklassig vandring i både skog och fjäll, och med Tännäs som utgångspunkt går det att planera både längre och kortare vandringar. Oavsett längd så utlovas fantastiska vyer och ett landskap som bjuder på vacker natur och många äventyr.

Vill man istället ta sig fram på hästrygg finns det goda möjligheter för det. Från Ramundberget utgår både längre och kortare turer på islandshästar, vilka arrangeras av Stall M där ingen tidigare ridvana krävs.

FlöteFunäsdalsfjällen är ett av Sveriges största kortfiskeområden. Här finns vatten som passar hela familjen, allt från den glada nybörjaren till den erfarna storfiskaren. Med Fiskepasset får du tillgång till alla upplåtna fiskevatten i västra Härjedalen. Fjällbyn har också ett eget fiskevatten, Kloppmyrtjärn. Ett utmärkt utflyktsmål för hela familjen med vindskydd där man kan tillaga den nyfångade fisken. Fiskekort finns att köpa på Fjällbyn.

Ljusnan bjuder in till lätt medströms paddling i fantastisk miljö. Att paddla kanot är ett smidigt sätt att se mycket av naturen som Funäsdalsfjällen har att erbjuda. Här bestämmer man svårighetsgraden själv och kan göra kortare dagsturer eller turer som varar flera veckor, allt beroende på ambitionsnivå. Vill man åt det riktiga vildmarksäventyret så ger Rogens sjösystem en unik upplevelse som lockar paddlare från hela Europa. Kanoter finns att hyra direkt på Fjällbyn.

Vill du spela golf i fjällmiljö hittar du två av Sveriges vackrast belägna golfbanor i Funäsdalsfjällen. 18-hålsbanan i Ljusnedal är Sveriges äldsta fjällbana och den har varit värd för proffstouren två gånger. Här spelar du på mycket uppskattade banor som är designade av banarkitekterna Nils Sköld och Sune Linde.

Längs Ljusnan finner man även Ramundbergets 9-hålsbana som har benämnts som en riktig fjällpärla av Svensk Golf. Här infinner sig det lugn som många golfare söker efter och detta ackompanjeras av Ljusnans porlande vatten.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM

Kontakta mäklaren

Jorma Kerki

NETHEM
Mäklare Jorma Kerki, NETHEM
019-122 122