Kommande

Rödbergsvägen 73-79

Gamla Grisslehamn, Norrtälje kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
2 100 m²
Kommande

Välkommen att köpa ditt nybyggda, vinterbonade fritidshus om 74 kvm från Husverket, nyckelfärdigt till ett fast pris på en fint belägen tomt vid havet.

Här planeras 2 st vinterbonade fritidshus om antingen 74 eller 80 kvm med smakfulla materialval och genomtänkt planlösning. Här är det en öppen planlösning med välutnyttjade kvadratmeter, den generösa takhöjden bidrar till rymd och de stora fönstren suddar ut gränsen mellan ute och inne. Altan kommer att byggas och ger den självklara platsen att njuta.

Den havsnära tomten ligger ett stenkast från havet vid den fina båthamnen i Mälbyhamn, släta klippor för sol och bad samt vandringsleden, Roslagsleden som följer kusten och bjuder på ett pärlband av smultronställen. Mycket privat läge längst in på en återvänds väg, som slingrar längs havet från gamla Grisslehamn.

Husen köps på ritning, det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten och ett entreprenadavtal med husleverantören Husverket. Priset är för ett nyckelfärdigt hus samt kostnad för tomt, VA och el-anslutning, handläggning och framtagning av samtliga handlingar inför bygglov och koordination, projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdigt åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut. Kostnader för nybyggnadskarta och bygglov tillkommer. I första etappen kommer två hus att byggas av totalt fem stycken. Husen går att få om 74 eller 80 kvm. Avstyckningen av tomterna kommer bli klar under maj/juni 2022. Se preliminär tomtkarta under bilder.

För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Husverket kontakta Thomas Holm 070-222 57 40, [email protected]

Observera att bilderna är renderingar och att de kan avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linnéa Hammarqvist

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Linnéa Hammarqvist, Mäklarhuset Norrtälje
0723817473

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas