Löre 424

Glanshammar, Örebro kommun Se på karta

800 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
33 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
4 950 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
9 333 kr/år

Välkommen till Löre 424 och detta charmiga faluröda torp med fint läge strax utanför Glanshammar, knappt 2 mil från Örebro. Här har samma familj njutit av soliga sommardagar sedan 60-talet.
Redan när man rullar in längs den vackra slingrande grusvägen åker axlarna ner och det lantliga lugnet sprider sig i kroppen. Grönskande omgivning och utsikt över fälten helt utan grannars insyn eller förbipasserande trafikanter.
Enklare hus med kök, trivsam storstuga, kök och toalettrum med frystoa på entréplan och på loftet finns två sovrum. Endast sommarvatten och avlopp saknas.

Utöver fritidshuset finns en bra "Lillstuga", med indragen el, perfekt för övernattande gäster samt ett rejält uthus. Stor tomt om knappt 5000 kvm med fina gräsytor, uppvuxna träd, syrénberså och vackra rosor. Varma dagar kan ni svalka av er i den härliga ovanmarkspoolen som är snyggt inbyggd i generöst trädäck.

Här har samma familj njutit av soliga sommardagar sedan slutet av 60-talet och nu är det dags för en ny familj att skapa sin egen sommardröm. Perfekt läge för dig som på fritiden vill njuta av ett liv på landet men ändå ha nära och enkelt att ta dig in till Örebros cityliv. Knappt 2 mil nordöst om Örebro och endast 2,5 km till Glanshammar och närmsta mataffär. Knappt 1 km till busshållhållplats.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Kajsa Hultman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Kajsa Hultman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0709-102609