Gärdas väg 4

Gunnedet, Norrtälje Se på karta

1 490 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
2 109 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
13 783 kr/år
Antal besök
9 234
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till ett trivsamt fritidshus en timmes bilresa från Stockholm. Högt upp på berget där stora, plana berghällar leder dig fram till ett hus med påtaglig sommarkänsla. En flaggstång med flagga på tomtens högsta punkt hälsar dig varmt välkommen. De plana hällarna tillsammans med grönytor och skogspartier erbjuder ett naturnära och lättskött fritidsliv. Huset står stadigt på berget dit solen når från morgon till kväll, du väljer själv sol eller skugga.

På husets båda sidor finns fräscha trädäck med gott om utrymme för matplats och samvaro. Två ingångar till stugan gör det lättsamt att äta ute, oavsett val av altan finns alltid en dörr nära till hands. En stor rymlig hall möter dig med gott om plats för både skor och ytterkläder. Från hallen kommer du in i ett mycket ljust och luftigt allrum som andas sommar tack vare både burspråk och perspektivfönster. I allrummet har både matplats och soffgrupp gott om plats. En öppenspis med Roslagsspisinsats värmer härligt kulna dagar och gör att sommarsäsongen kan förlängas både på våren och hösten. Ett kök med praktiskt vägghängt fällbord gör det möjligt att äta även i köket, där finns också mindre spis samt kylskåp och diskbänk. Den ljusa sommarkänslan går igen i de båda sovrummen , det ena med plats för två sängar och det andra med plats för en säng. Ett badrum med duschkabin och Separett gör fritidsboendet både enkelt och praktiskt.

Fritidsboendet förstärks av närheten till bad och båtplats som du finner endast ett par hundra meter bort.

Närmaste livsmedelsbutik finns i Bergshamra drygt sex km bort, där finns ochkså restaurang och bygghandel. Till närmaste busshållplats är det ca 4 km där bussarna går till Norrtälje och Åkersberga.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.