Präst-Svens väg 50

Härjedalens kommun Se på karta

2 900 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
35 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
3 000 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
20 000 kr/år

Rustikt fjällboende mitt i rofylld natur i vackra Bruksvallarna. Stugan ligger vid Flon, omgiven av äldre gårdar, Ljusnan och den vackra fjällnaturen. Här bor man med uppskattad avskildhet men har samtidigt nära till både längdspår och skoterleder. Sommartid är det bara att ta fram cykeln eller snöra på sig kängorna och bege sig ut.

Stugan är på 35 välutnyttjade kvadratmeter med två sovrum, kök och en mysig storstuga med matplats och rejäl öppen spis. Vid entrén finns separett toalett och ett förråd. På innergården finns även en förrådslänga med en varmbonad del för dusch och bastu.

Byggnaderna är fint inramade med sidoväggar som skapar en vindskyddad innergård med gott om plats för utemöbler. Den rymliga naturtomten om 3000 kvm kan ge möjlighet till avstyckning.

I Bruksvallarna har man nära till fjällen Skarvarna med våffelstugan Kariknallen. Till Ramundberget med skidbackar är det knappa 13 kilometer och till Funäsdalen med all tänkbar service är det ca 14 kilometer. Under sommarhalvåret väljer man gärna att vandra, cykla, golfa, fiska och att upptäcka natur och kultur i trakten. I byn Bruksvallarna finns förskola/skola, affär, restaurang och annan service.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
Mäklare Malin Nyström, Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27