Sandbäcken 508

Härjedalens kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Tomtarea
15,4 ha
Byggår
1930
Driftkostnad
10 480 kr/år

Härlig gårdskänsla med charmigt torp, lusthus, jordkällare och ladugård - mitt i den vackra Härjedalska fjällnaturen! En fastighet som passar perfekt för den som vill bo lite avskilt men ändå ha bekvämt nära till aktiviteter året om. Här är man omgiven av vacker natur att upptäcka, nära till skoterled och fina fiskevatten. 2 mil bort ligger Lofsdalen med välpreparerade längd och skoterleder, skidbackar för hela familjen, cykel-och vandringsleder, mataffär, uthyrning, café och mycket annat. På vägen till Lofsdalen passerar man vackra Glöte med fin anordnad badplats och åt andra håller ligger Linsell med bland annat minilivs och bensinmack.

Boningshuset på 76 kvm har två plan med ett härligt lantligt kök, vardagsrum, två sovrum samt en separat toalett och ett duschrum med vedeldad bastu. Ladugården har fin potential att både inrymma generöst med förvaring samt kanske ett hobbyrum eller en klassisk loge med långbord för sommarfesterna. Det lilla lusthuset har plats för bord och sittbänkar och blir en skyddad och mysig samlingsplats.

Fastigheten är uppdelad på två delar, 10:12 del 1 där byggnaderna finns och 10:12 del 2 som består av skogsmark och ligger snett ovanför den bebyggda delen och som sedan fortsätter bak mot Dravagsvålen. På denna del av fastigheten finns en liten friggebod som nyttjats som gäststuga med ett fristående utedass. Man når stugan till fots, på skidor eller med skoter. Skogen har värderats till runt 150 000 - 200 000 kr. Båda delar ingår i försäljningen och är på sammanlagt drygt 15 hektar. Under dokument finns en översiktlig karta över de båda delarna.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518