Strådalen 344

Härjedalen Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
1 505 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
21 948 kr/år

Bo avskilt och rofyllt men samtidigt nära aktiviteter året om! I Strådalen bor man omgiven av vacker fjällnatur där man lätt tar sig ut med skoter på någon av Lofsdalens välpreparerade skoterleder. Vill man åka skidor tar det bara några minuter med bil in till Lofsdalen med både längdspår och skidbackar. Här finns även mataffär, sportbutik med uthyrning, cafe och restauranger. Sommartid är cykling, vandring och fiske några av aktiviteterna som brukar locka besökare.

Boningshuset är tillbyggt i vinkel till den gamla delen som har bevarats med sin charmiga storstuga där man gärna samlas och umgås framför brasans sken. Den nyare delen av stugan har en praktisk hall med förråd som har både hyllor, torkskåp och tvättmaskin. I mitten ligger kök med matplats och utgång till uteplatser på båda sidor av huset. Ett härligt sätt att kunna följa solens gång under dagen, från morgonkaffet till after ski i eftermiddagssolen.

Innanför köket finns två trivsamma sovrum med ett mysigt sovloft ovanpå. Det finns även bäddsoffa i storstugan som ger extra bäddar. Ovanpå hallen finns ett smart förvaringsutrymme och på gården finns både container, skoterbod och förråd. Här finns med andra ord plats för både skotrar, skidor och annan friluftsutrustning.

Ett stort plus är grillkåtan med utsikt mot fjäll och natur. Här kan både familj och vänner samlas runt eldstaden och koppla av efter en fartfylld dag på fjället! Vill man lyxa till det lite extra finns även en vedeldad badtunna på gården.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB