Parisslingan 15

Harka, Norrtälje Se på karta

1 695 000 kr

1 595 000 kr +6%
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
61 m²
Tomtarea
2 106 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
43 940 kr/år
Antal besök
9 889
Dagar på Hemnet
16

Välkomna till det omåttligt populära området Harka och detta vinterbonade fritidshus med endast ca 10 minuter till centrala Norrtälje. Fastigheten erbjuder en fin natur- och trädgårdstomt i ett ogenerat läge i ett lugnt område. Här kan den händige skapa en riktigt trevlig sommaroas. Fastigheten fungerar lika bra som fritidshus som permanentbostad. Ca 600 meter från fastigheten finns den gemensamma badstranden i Norrtäljeviken med bastu och möjlighet till båtplats (kösystem). I Harka ökar andelen som bor året runt i en jämn takt. Området är naturskönt och lugnt och passar bra för boende i alla åldrar.

Huvudbyggnaden fördelar sig på två sovrum, välplanerat kök, duschrum med wc och ett rymligt vardagsrum med värmande braskamin. Från vardagsrummet når ni den inglasade verandan i rakt söderläge. Verandan och huset överlag skulle må bra av en uppfräschning för att återgå till sin forna glans. Den som köper fastigheten gör bäst i att se över husets tak, vilket man kan läsa mer om i besiktningsprotokollet. En annan tanke för en ny ägare är att installera ett nytt värmesystem, exempelvis en luft-luft värmepump som skulle göra stor skillnad på driftkostnaderna.

På tomten finns även ett garage som rymmer en bil. Där inne finns även goda förvaringsmöjligheter för verktyg, maskiner och annat nödvändigt. Längs med garagets fasad finns ett vidbyggt utrymme med bastu och omklädningsrum. Tidigare har det även funnits en pool utanför bastun vilket är en god tanke att ställa på plats för en ny ägare.

Norrtälje stad som man når med bil har all tänkbar service såsom välsorterade matbutiker, flera handelstorg med rikt utbud av butiker. I stadskärnan finns gott om restauranger, kaféer, små mysiga butiker, flera gym, systembolag, apotek och mycket annat.

Varmt välkomna på visning!

Under rådande omständigheter krävs att ni gör en visningsanmälan. Vi ber er att följa vår önskan om att vara max 2 personer per sällskap. Tillsammans skapar vi en trygg visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 9
  maj
  Sön 9 maj kl. 11:00–12:00
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 9
  maj
  Sön 9 maj kl. 12:00–13:00
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.