Ekskogsvägen 10

Härnäset, Lysekils kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
43 m²
Biarea
2 m²
Tomtarea
1 239 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Driftkostnad
34 009 kr/år

Nu kan vi presentera denna charmiga timmerstuga i populära och natursköna Svee på Härnäset. På en solrik, insynsskyddad och lummig naturtomt ligger denna timmerstuga Hirsitalo från Finland som transporterades till Bohuslän på 70-talet. Timmerstugan inrymmer ett öppet och sällskapligt allrum med braskamin och intilliggande köksdel, två sovrum samt toalett. Intill huset finns inte minde än två gäststugor, den ena isolerad med dusch och tvättmöjligheter. Exteriört finns en härlig altan i bästa solläge som binder samman stugan och gäststugorna. Den insynsskyddade och lummiga trädgården erbjuder flertalet smultronställen och vacker växtlighet med rododendronbuskar, äppleträd, björkar, vridhassel samt fina gräsytor.

I Krabbvik, som ligger på promenadavstånd från huset, finns det fina badmöjligheter för alla åldrar med både den mindre sandstranden samt hopptorn och klippbad. I Krabbvik tillhör det dessutom en egen båtplats och en hel sjöbod som följer med fastigheten. De flesta andra sjöbodar delas mellan två fastigheter.
Då det även med fastigheten följer medlemskap i bastuföreningen Krabbspat kan man med fördel kombinera bad med en skön bastu. Här har man också tillgång till den mycket trevliga festlokalen som kan bokas, perfekt för kräftskivorna.

Om man önskar finns många bra möjligheter för aktiviteter i närområdet med fotbollsplan och boulebana samt även en tennisbana där det med fastigheten följer medlemskap.

Härnäset som är beläget mellan vackra Åbyfjorden och Brofjorden är känt och omtyckt för sitt fina naturliv med många badplatser, småbåtshamnar, samt härliga strövområden, bär- och svampskogar. Området är också mycket omtalat och populärt för sina klättringsklippor. I närområdet finns Röe Gård som erbjuder både café och restaurang med hemlagade produkter i lantlig miljö. I Brodalen finns närmaste dagligvaruaffär där du också har kommunikation till Göteborg och Oslo. I Brastad finns ytterligare service, bageri, skola och förskolor och i Lysekil, som nås på ca 25 min med bil, finns ytterligare affärer och sommarnöjen. Från Åbyfjorden har du med båt närhet till kustpärlor som Bohus Malmön, Smögen och Kungshamn.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Josefine Franzén

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Josefine Franzén, Fastighetsbyrån Lysekil
0766-440811

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas