Södra rörumsvägen 136

Höör Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Tomtarea
1 370 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
17 199 kr/år
Antal besök
5 461
Dagar på Hemnet
6

Här på Södra rörumsvägen 136 i Bokehall finns nu möjligheten att bli ägare till ett hemtrevligt och charmigt fritidshus med fräscha ytskikt och bra planlösning. Ett välbevarat boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar. Boendet kan även användas som permananetboende vilket nuvarande ägare har gjort.

Här välkomnas du av en liten och inbjudande hall med klädhängare. Vidare finns ett funktionellt kök och ett öppet, charmigt och trevligt vardagsrum med mycket dagsljus, fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och öppen spis. Huset har två sovrum, ett badrum och en toalett. Vissa inventarier ingår i köpet.

Huset är beläget på en trevlig och lummig hörntomt med fruktträd, rhododendron soligt sydvästläge, en vacker häck som skyddar mot insyn. På tomten finns odlingslådor och möjligheter att skapa en egen oas. Här finns även en charmig, enkel och mysig gäststuga med plats för två bäddar samt ett välplanerat förråd med bra förvaring och hyllor.

Huset är naturnära, trevligt och skogsnära beläget i Bokehall. Här har du Skåneleden inom gångavstånd, dessutom bjuder området på fina skogspartier, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och tågstation.
Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

Visningstider

 • 31
  maj
  Sön 31 maj kl. 13:00–16:45
  Bokad visning - anmäl dig här
 • 2
  jun
  Tis 2 jun kl. 19:00–20:00
  Bokad visning - anmäl dig här
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.