Hulta Lugnet 2

Hulta, Västerviks kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 750 000 kr -15 %
Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
4 544 m²
Byggår
1909

Nu ges möjligheten att förvärva ett charmigt sommarhus på gränsen mellan Småland och Östergötland, inte långt från Gryts och Tjusts skärgårdar. Ca 20 minuter söder om Valdemarsvik finner ni det här idylliska sommarparadiset – Lugnet! Ett stilrent inrett 1800-talstorp för fritids- eller permanentboende.

Huset är lantligt beläget i natursköna omgivningar med stengärdesgårdar och blommande körsbärsträd. Somriga grusvägar sträcker sig fram bland röda hus med vita knutar, en riktig Barnen i Bullerbyn-by!

Grusgången leder dig fram till huset som har ett härligt trädäck i sydväst. Här kan du njuta av solen större delen av dagen. På verandan finns plats för både utegrupp, grill, odling och lek. Stor härlig tomt med odlingslott. Här kan både ett växthus, jordgubbsplantor och kanske en potatisodling samsas. Huset är mysigt och ombonat med plats för hela familjen. Boarean uppgår till ca 85 m2 fördelat på 3 rum och kök, samt därtill ett uthus på ca 20 m2 med gästrum och redskapsbod. Huset har renoverats med varsam hand och många vackra detaljer finns bevarade såsom spegeldörrar, rörspisar och pärlspont! Lugnet ligger nära hav och bad, ca 6 km bort. Med kvittrande fåglar och susande trädtoppar är det inte svårt att finna ro och avkoppling i hängmattan här.

Från Hulta når ni med lätthet både sommaridyllen Loftahammar med mataffär, restaurang, golfbana och marina, samt sommarstaden Västervik där alla tänkbara bekvämligheter finns. Cirka 1 timma till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Från Stockholm är det knappt 3 timmar hit.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Kontakta mäklaren

Jonas Gustafson

Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Mäklare Jonas Gustafson, Svensk Fastighetsförmedling Västervik
049082242