Kommande

Gulludden 224

Inre Norrfjärd, Söderhamns kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Tomtarea
1 920 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
7 500 kr/år
Kommande

I Inre Norrfjärd har du närhet till det mesta, skogen runt hörnet samt nära till både bad och golfbana. Tvärs över viken ligger havsbadet Kringlan dit man kan åka över med båten för härliga strandhugg. Söderhamns Golfbana, Sofieholm finns tio minuter bort med både restaurang samt kiosk. På området finns även padelbana för den som önskar. Seglarklubben i Segelvik ligger en kortare bilresa bort.

Fritidshuset har ett praktiskt kök med matplats som har fönster mot havet samt en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum med härlig kamin för kallare kvällar, från soffan har du en hänförande utsikt mot den vackra havsviken. Fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Vidare finns här två sovrum och ett äldre badrum med mulltoa, duschkabin samt tvättställ.
Egen brunn med friskt källvatten finns på tomten som fungerat som vattenkälla sedan 1974.

Kommunalt vatten, avlopp och fiber till tomtgräns.

Varmt välkommen på visning!

Säljaren berättar:
"Norrfjärd är en pärla längs södra Hälsinglands kust. Det här stället har varit i vår släkt sedan 50-talet. Havsviken har allt; fräscht saltvatten som omsätts via Baggsundet men sakta nog för att hinna bli uppvärmt till riktigt höga temperaturer. Viken är stor nog för att fånga vind för seglare och windsurfare men också liten nog för att aldrig ha kraftiga vågor. Gillar ni vattensport är den här viken utmärkt. Min far hade på 70-talet en framgångsrik vattenskidklubb som tränade medlemmarna i hopp, trick och slalom och tog fram flera SM-medaljer. Viken är formad som ett lönnlöv så stilla kvällsturer kan ta dig till olika landskap. Vill man däremot känna på större vågor och högre sjö ligger Östersjön precis utanför.

Vårt landstället har 25 meter strandremsa och det finns en brygga byggd över stenkistan från det tidigare båthuset. Den bryggan är stabil. Tomten är färdigställd för ett nytt hus; dränerad och nivellerad samt med fiber, vatten och avlopp framdraget till tomtgränsen. Det finns en nybyggd bastu på 7 kvm och ett kombinerat gästhus/verkstad på 15 kvm på tomten. Fruktträden är gamla och givande; körsbär, plommon och äpple. På tomten finns också en egengrävd brunn som har väldigt gott kallt vatten. Den har aldrig sedan 50-talet sinat, ett komplement till det kommunala vattnet. Boningshuset kommer från 1974 har två sovrum och ett kombinerat kök och vardagsrum. Det är en enkelt hus som kan användas som det är nu eller som en perfekt övergång under bygget av ett nytt hus.

Jag och min familj har haft underbara somrar här i över 40 år med bad, sol, båtturer, fiske, vattensport, skogspromenader som skördar blåbär, smultron, lingon, svamp och liljekonvaljer. Jag önskar att någon annan familj får skapa sina minnen här nu."

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Kontakta mäklaren

Angelica Wallenborg

SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Mäklare Angelica  Wallenborg, SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
070-8137495

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.