Skogsbacken 8

Järlåsa, Uppsala kommun Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
2 124 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Driftkostnad
23 550 kr/år

Varmt välkommen till ditt nya fritidsboende - på stor, lummig och välskött tomt finner du Skogsbacken 8, ett trevligt vinterbonat boende i trivsamma miljöer!

Här kan du välja att bo permanent i lugna miljöer eller njuta under lediga perioder som t.ex. sommar och jul. Det väl omhändertagna bostadshuset erbjuder ett väldisponerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp via flertalet fönsterpartier samt utgång till altan, här finns även en öppen spis som inger en trevlig mysfaktor. Här finns gott om utrymme för socialt umgänge. Utöver detta erbjuds ett kök med intilliggande matplats vid fönster med fin och fri utsikt, två väldisponerade sovrum samt badrum. Från vardagsrummet nås den trevliga altanen, där du kan njuta av trevligt sällskap och fri och fin utsikt under större delen av sommarhalvåret, då det även finns tak över. På fastigheten finns ett gästhus som kan inredas och ordnas efter behov. I gästhuset finns även ett snickarrum / förrådsutrymme. Det finns även en friggebod med goda förvaringsmöjligheter samt en lekplats för de små. Den stora och härliga tomten ger möjlighet för både spring, lek, aktiviteter och odling för den intresserade.

Här bor du i ett lugnt och rofyllt område med naturen inpå knuten samtidigt med tryggheten det innebär att ha några permanentboende grannar. I samfälligheten finns det gemensamt vatten samt grönområde med pool och boulebanor. Till Järlåsa är det ca 10 km där mycket goda kommunikationer finns med buss - både mot Uppsala och även mot Heby och Sala. I Järlåsa finns livsmedelsbutik med postombud och pizzeria. Till Uppsala med bil tar det ca 40 minuter. Härifrån har man också närhet till populära campingen och badplatsen vid Siggeforasjön - ca 7 km. I området finns det även goda möjligheter till att plocka både bär och svamp.

Med andra ord är detta en fantastisk plats att bo permanent eller spendera din semester på!

Anmäl ditt intresse redan idag - Varmt välkommen att anmäla till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Sofia Löfdahl Ehlin

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Sofia Löfdahl Ehlin, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0702113269