Rådjurspåret 2

Kisäng, Nyköpings kommun Se på karta

2 500 000 kr

2 795 000 kr -11 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Tomtarea
1 876 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
32 563 kr/år

I trivsamma Kisäng vid sjön Långhalsen ligger detta härliga fritidsboende som du kan nyttja året om, eller varför inte bo permanent i. Rådjurspåret 2 ligger högt och vackert, ombonat av skogen och med kort promenad till barnvänligt bad. Utöver rikligt med gös så finns det gått om kräftor i Långhalsen, något som medlemmar i samfällighetsföreningen har fiskerätt för på samfällighetens vatten. Som medlem kan ni också nyttja den gemensamma bastun. Badet är populärt och har både sandstrand och flytbrygga.

Runt huset finns soliga och insynsskyddade uteplatser både öppna och under tak.. Huset har idag två sovrum tillsammans med härliga samvaroutrymmen samt ett badrum och tvättrum. Energieffektiva solceller finns på huvudbyggnadens tak.
Det finns även utrymmen i form av gästhus, flera förråd och redskapsbod på tomten. På tomten finns även växthus för den med gröna fingrar att leva ut sina drömmar!

Vatten via samfällighet samt en borrad brunn på tomten för bevattning av blommor och dylikt.

På fem minuter med bil når du Stigtomta med skola och förskola, matbutik och mack. På cirka femton minuter så kommer du till Skavsta flygplats samt Nyköping. Till Stockholm tar det drygt en timme med bil.

Välkommen hem till Rådjurspåret 2!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Amanda Lindebrink

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Amanda Lindebrink, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-557 74 45