Förarvägen 28

Kläppen, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

3 395 000 kr

3 695 000 kr -8 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
158 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
36 189 kr/år

Välkommen till detta mycket stilfulla och välplanerade fritidshus beläget på Horrmundbergets tomtområde i Kläppen. Ett stenkast från stugan hittar du transportliften som tar dig till hela Kläppens skidsystem. Preparerade längdskidspår och skoterleder är nära till hands för dig som vill njuta av Kläppbergets härliga fjällmiljö. Sommartid finns hinderbana, motionsspår, paddling, cykling och vandring i den vackra naturen. En perfekt familjeanläggning både sommar som vinter med mysiga restauranger, bageri, shopping, hotell mm. Goda uthyrningsmöjligheter för dig som vill finansiera ditt fritidsboende genom uthyrning via Kläppen Ski Resort.

Bostaden håller hög standard och är i mycket fint skick. Allrummet har ljusa färger med högt ryggåstak och panoramafönster upp till nock som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Allrummet har öppen planlösning mot köksdelen och här finns generösa ytor att njuta och umgås på med hela familjen samlad, både runt matbordet och i soffan framför brasan. Bostaden inrymmer två sovrum och ett större sovloft. Ett av sovrummen är möblerat med dubbelsäng och i det andra en våningssäng med bredare underslaf. Det rymliga loftet är utrustat med dubbelsäng och här ges även möjlighet för ytterligare sällskapsytor med fantastisk utsikt mot skidbacken. Helkaklat badrum med dusch och bastu samt tvätt- och torkmöjligheter samt separat helkaklad gästtoalett. Hallen är rymlig och har generösa förvaringsmöjligheter och från hallen leder en trappa upp till loftet. Direkt utanför entrén finns en altan som leder runt till framsidan av huset. Här kan du sitta i solen och njuta av utsikten mot skidbackarna.

Skidförråd finns i direkt anslutning till entrédörren. Förråd/skotergarage på baksidan av huset är placerat på samfällighetens mark. Servitut saknas.

Inventarierna ingår i förevisat skick förutom: lampor, Sonos högtalare, Apple TV och personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal, men kan med fördel hyras ut via Kläppens Ski Resort med goda uthyrningsintäkter.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Anne-Mari Backjanis

Sälenmäklaren AB
Mäklare Anne-Mari Backjanis, Sälenmäklaren AB
070-6654955