Lövberg 23

Klimpfjäll, Vilhelmina kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
7 950 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
15 598 kr/år

Nu ges tillfället att förvärva ett sagolikt boende i det vackra fjällandskapet Kultsjödalen!
Den stora tomten ligger direkt mot Kultsjön och har en generös strandlinje mot denna - här är man omgiven av fjäll med det väldiga Marsfjällsmassivet i öst. Läget är enskilt och bjuder på stora möjligheter till både rekreation och fritidsaktiviteter. Området är rikt på bär, svamp, vilt och både öring o röding finns i sjön. Här finns även närhet till affär, skidliftar och hotell samt lättillgängliga vandringsleder längs med hela Vildmarksvägen.

På tomten finns uthus, utedass, hundgård, brunn och ett rymligt båthus. El finns indraget och väg som går ända fram till huset.

Den trivsamma stugan har en öppen planlösning på nedervåningen och en rymlig matplats med utsikt över Kultsjön, Fiskonfjäll och Autjoklimpen. Här finns två inbyggda sängalkover, öppen spis, ett lantligt kök med vedspis och utgång till altan. På övervåningen finns två rum med plats för 6-8 sovplatser.

Huset är byggt i slutet av 1940-talet och är i relativt gott skick trots minimal renovering. Viss renovering är gjord på utsidan. Insidan inrymmer en speciell charm med detaljer som originaltapeter och linoljefärg som klarat sig förvånansvärt bra. Det är helt enkelt en stuga det är gott att vara i!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Emilia Karlstam

Hemverket AB
Mäklare Emilia Karlstam, Hemverket AB
077-081 00 38