Nyproduktion

Jans väg 3

Klövsjöfjäll, Bergs kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
1 231 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
28 000 kr/år
Nyproduktion

Välkommen att köpa din nybyggda stuga av modell Fjäll 50 från Husverket, nyckelfärdigt till fast pris på en fin tomt med sjöläge i populära Klövsjöfjäll!

Här erbjuds både sjö nära och skidnära läge. Vintertid finns möjlighet till både längdskidåkning och alpin skidåkning i Klövsjöfjälls skidbackar. Skoterleden går dessutom i närheten av tomterna så att skoterturen kan påbörjas direkt från sin egna tomt. Sommartid erbjuder Svartåstjärnen både fiske och varma dagar bad, en ny populär aktivitet på Tjärnen är SUP-paddling, SUP-utrustning finns att hyra på sport shopen i Klövsjöfjäll hotell. Vintertid går det också att fiska ädelfisk i tjärnen.

Huset kommer levererat i en enda nyckelfärdig husmodul vilket innebär minimal byggtid på plats, inflyttningsklart redan efter en vecka. Huset har en gemensamhetsyta med kök och vardagsrum med en fantastisk panoramautsikt. Huset hart ett sovrum med plats för en dubbelsäng samt ett mysigt loft där ytterligare 4 personer kan sova. Storstugan har generös takhöjd och stora fönster från golv till tak där det finns flera fönstersättningar att välja mellan. En kamin i storstugan säkerställer mysfaktorn under mörka vinterkvällar eller svala Jämtländska sommarnätter. Stugan har ytterligare möjlighet till extrabäddar om en bäddsoffa placeras i storstugan. Ingen fjällstuga utan bastu och även det erbjuder detta designade lilla fjällhus. I badrummet ingå exklusivt kakel och klinker samt kommod, glasväggar i duschutrymmet samt förberedelse för en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Ett fjällhus som har allt trots sina 50m2 i yttermått! Då byggrätten är 160m2 så finns möjlighet att uppföra ytterligare ett hus, eller redan från början välja ett större hus från Husverket med samma totallösning.

Huset köps på ritning, det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten och ett entreprenadavtal med husleverantören Stern Fastigheter/Husverket. I priset ingår kostnad för tomt, VA och el-anslutning, handläggning /framtagning av samtliga handlingar inför bygglov samt koordination och projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdigt åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut. Kostnader för nybyggnadskarta på 7 500 kr och bygglov på ca 12 000 kr tillkommer.

Framdragning och anslutningsavgift för el och anslutningsavgift till vägföreningen ingår i priset. Detta arbete kommer påbörjas under våren, Kommunalt vatten och avlopp har redan dragits fram och förberetts till respektive tomtgräns. Lägenhetsavgift för anslutning till kommunalt avlopp tillkommer med en kostnad på 49 572 kr och betalas i samband med bygglovsansökan.

Observera att bilderna är renderingar och att de kan avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Stern Fastigheter/Husverket kontakta Thomas Holm VD på Stern Fastigheter 070-22257 40 [email protected]

Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation med friskluftsventiler dimensionerad för husstorlek. Friskluftsventiler är försedda med damm- och insektsfilter. FTX-system finns som tillval.
EL
Alla El-installationer i husen är genomgående av märket Schneider. LED-Spotlights med dimmer ingår i alla våra modeller enligt ritning. Uttag och strömbrytarknappar är monterade till samtliga utrymmen. El-centralen till hus i form av automatsäkringsskåp med jordfelsbrytare. Mediacentral för tele, TV och data finns som tillval. (Samlingsplats för inkommande kommunikationskablar ingår)
VA
Uponor alternativt Tece vattenrörsystem. Varm- och kallvattendistribution genom fördelarskåp. Varmvattenberedare 80 L med inbyggnadsskåp. Samtliga rördragningar är dolda i konstruktionen.
Uppvärmning
Luftvärmepump och el-radiatorer ingår som standard enligt ritning. Frånluftsvärmepump finns som tillval med vattenburet golvvärmesystem.
Kök
Platsbyggt och färdigmonterat kök speciellt anpassat för varje husmodell. spraymålade köksluckor i valfri färg finns att välja i sortimentet. Rostfria raka kökshand

Läs mer om bostaden
Vastero Real Estate AB

Kontakt

Loe Vastero

Vastero Real Estate AB
Mäklare Loe Vastero, Vastero Real Estate AB
070-542 30 40