Fagerhult Sörstugan 1

Linköpings kommun Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
7 042 m²
Byggår
1890
Driftkostnad
2 000 kr/år

Ca 35 minuter från Linköpings stadskärna finner ni detta charmiga torp. Boningshuset uppfördes på slutet av 1800 talet men har förädlats på senare tid med nya ytskikt i huset samt inredning av vind för ytterligare sov möjligheter. Boningshuset inrymmer ett rymligt vardagsrum med charmigt trägolv med plats för säng, större soffgrupp och middagsbord samt enkelt kök och plats för matbord. Vinden är inredd och har ett ytterligare sovrum samt möjlighet till ett allrum.

Detta projekt kan bli helt fantastiskt för den som gillar att pyssla med inredning, renovering av gamla torp eller som vill köpa något att rusta som familjens nya fristad.

På tomten finns även ett uthus med snickarbod för den händige, ett utedass och en rymlig jordkällare. I köpet ingår det samtliga inventarier och lösören.

Den insynsskyddade och härliga tomten på 7042 kvadratmeter är helt fantastisk att nyttja under sommarhalvåret med barnens lek och stoj eller de vuxnas hej och hoj. Om vädret tillåter och bad önskas ligger Storsjön i Gammalkil endast 5 kilometer bort. I byn Ulrika, 15 minuter med bil, finns även Amundebo badet samt liten affär. Missa inte chansen att förvärva ett fritidshus som kan bli helt perfekt för familjens nya "hemesterdestination".

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda

Kontakta mäklaren

Jakob Afrem

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
Mäklare Jakob  Afrem , Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
0703088173