Gustavsbo 216

Lövstabruk, Tierps kommun Se på karta

995 000 kr

1 095 000 kr -9 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Tomtarea
2 015 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
17 500 kr/år

Välkommen till detta rogivande fritidshus i fint skick och med naturnära omgivning! Vinterbonat med möjlighet att vistas i huset året om!

Genomgående uppgraderat och välskött hus med t.ex. bytt tak, badrum med dusch, ett praktiskt pentry och hög trivselfaktor från den öppna spisen. Stor altan i perfekt söderläge med plats för både matgrupp och loungemöbler. Tillträde redan under sommaren 2022 är möjligt för den som vill kunna njuta av fastigheten utan lång väntetid - perfekt köp för att uppgradera semestern! Dessutom utan projekt som måste startas då detta objekt är i genomgående rustat skick direkt!

Stor tomt som delvis består av gräsmatta med plats för lek och spel med barn och barnbarn. Ett bra förråd med redskapsbod och plats för t.ex. utemöblerna och gräsklipparen.

Lövstabruk är en riktig pärla bland vallonbruken i norra Uppland och är levande året om med evenemang, konserter och både värdshus och café. I Lövstabruk finns även badplats, men vill man ha större bad finns Berkingebadet med äventyrsbad cirka 20 km bort eller Ängskärs camping vid havet.

Fastigheten nås med bil från Uppsala och Gävle på ca 1 h och Stockholm på under 2 h.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Martin Jansson

Widerlöv Uppsala
Mäklare Martin Jansson, Widerlöv Uppsala
0760-50 55 53