Villavagn på Dalskogen 1:37

Lysekil, Lysekils kommun Se på karta

375 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
25 m²
Driftkostnad
26 092 kr/år

Enklare fritidsboende går inte att finna! Rymlig villavagn med inbyggt uterum, många sovplatser, tre altaner och Gullmarens hav och bad intill. Oerhört kvadratsmart villavagn med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt inbyggt ”uterum” med glaspartier från golv till tak. Villavagnen är mer av en sommarstuga, belägen med kanske bästa läget längts in på campingen och dessutom högt beläget vilket ger avskildhet och bästa solläget. Sällskapsytorna är mycket goda såväl inomhus som utomhus. Allrummet intill köket rymmer många i TV-soffan, men lika många ryms i soffan eller runt stora matbordet i det tillbyggda uterummet. Detta rum har högt till tak och ljusinsläpp från tre håll. Altaner finns på båda sidor och ligger i direkt anslutning, dörrarna står oftast öppna och inomhus integreras med inomhus och det är svårt att förstå att själva vagnen bara är 25 kvm.

Nuvarande ägare, liksom tidigare, har vårdat sitt fritidsboende mycket väl. På senare år byggdes uterummet ut och nytt tak lades på hela. Nyligen byttes altanräckena ut till glas. Tidigare har hela vagnen totalrenoverats; samtliga ytskikt byttes, köket blev nytt, badrummet likaså. Badrummet har WC och dusch (duschen använder nuvarande ägare för förvaring. Efter det att campingens hygienutrymmen med duschar är renoverade så använder de dessa i stället).

De tre altanerna är alla väl tilltagna. På framsidan finns ett utekök, vilket sommartid används flitigare än köket inne. Baksidans altan är stor nog att rymma stor loungegrupp, matbord, grill och lite till. Ett par steg upp mot berget finns ett soldäck med plats för två solsängar.

Villavagnens läge är det bästa; högst upp, skyddat av berg och natur så ingen insyn. Det sociala livet väljer du när du vill. Löfgrens camping är en liten familjär camping med stugor, några husvagnar och 15 villavagnsplatser. Här är välskött och snyggt anordnat och känslan är absolut mer av en stugby än en camping. Nyligen renoverades toaletter och duschutrymmen. De många och fina hygienutrymmena är extra uppskattat när man får många gäster på besök. En större gemensamhetslokal med kök finns också att nyttja om man skulle vilja. Allt detta ingår i arrendeavgiften och kostar inget extra vilket är brukligt på många andra campingar. All verksamhet bygger på småskalighet och närhet till naturen och ekologiska principer. Mer information hittar du på: www.lofgrenscamping.se

Villavagnen ger dig i stort en komfort som hemma och bra plats för att välkomna nära och kära. Sängplatser finns det gott om! Nuvarande ägare har stuvat in upp till åtta personer. Sovrummet rymmer två vuxna, vardagsrummet har en bäddsoffa med möjlighet till två sängplatser. ”Uterummet” har en bäddsoffa samt en extra säng. I den lilla ”barnkammaren” ryms 1–2 barn. Otroligt att allt detta får plats utan att det känns trångt!

Välkommen till det mest bekymmersfria fritidsboendet med allt du kan önska; hav och bad några minuters promenad bort. När barnen vill gå och bada så är det bara att säga ”Ja” - de kan själva promenera den korta biten ner till stranden. Den omtyckta badplatsen Gullmarsbaden erbjuder bad från strand och klippor.

Du har 600 meter till stora COOP, 400 meter till den mycket omtyckta restaurangen Luna Café. Till Lysekils centrum är det ca 2 km och du kan promenarea eller cykla. Vill du ta bussen till Torp eller Göteborg kan du promenera till busshållplatsen.

Villavagnen säljes inklusive alla möbler/ inventarier.

(Notera att det inte är ett arren

Läs mer hos mäklaren
Lysekilsmäklarna

Kontakta mäklaren

Katarina Törnkvist

Lysekilsmäklarna
Mäklare Katarina Törnkvist, Lysekilsmäklarna
0702-40 05 35
Guldhemmnet logga

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020