Sågstigen 5

Malma, Värmdö Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
44 m²
Tomtarea
2 974 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
9 440 kr/år

I härlig skärgårdsmiljö ligger detta väldisponerade fritidshus med ett högt, fritt och soligt läge. Fastigheten ligger mellan både sjöar och hav på cirka 5 minuters gångavstånd. Egen brygga med båtplats hör till fastigheten vid skepparviken. Möjlighet finns till snabbt tillträde.

Huset är cirka 44 kvm och består av vardagsrum med kamin, kök med vedspis, två sovrum, entré med matplatsyta och ett mindre tvätt/WC. Duschrum finns också på baksidan i anslutning till huset. Vidare finns en fin gäststuga, förråd och utedass med separett-toalett. Tomten är insynsskyddad, lummig och vänd i söderläge med sol störredelen av dagen och kvällen. Uteplatsen är stor, här finns goda förutsättningar för större bjudningar och andra festligheter.

Fantastiska Malma på Fågelbrolandet är en skärgårdsidyll som tas väl omhand av Stefan Persson som genomgår ett omfattande naturvård- och kulturmiljövårdsprojekt. Projektet i samarbete med Världsnaturfonden innefattar inventering av vilt, fåglar och växter samt jordbruk, framtagande av natur- och kulturstigar. Vid malmakvarns gästhamn finns restaurangen Bistro Malma kvarn som är en omtyckt restaurang öppet sommartid. Här finns även Svenska Kryssarklubben en segelbåtshamn med klubbhus. Här ordnas uppskattade seglarläger för barn och ungdomar under sommarmånaderna. Även vackra Korshamns naturreservat på Malmaöns nordspetts finns inom gångavstånd. Reservatet mäter ca 2 hektar och har en fantastisk natur och utsikt över Nämdöfjärden. I området ligger också populära Fågelbro Golf & Country Club med ett uppskattad restaurang och klubbhus och en av Sveriges finaste golfbanor. Här finns även Fågelbro Stall som är en mycket populär ridanlänning.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö