Råberget 24

Malungsfors, Malung-Sälens kommun Se på karta

375 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
53 m²
Tomtarea
1446 m²
Byggår
1993

Här är ett välplanerat och mycket välskött fritidshus med 3 rum och kök fördelat på ett stort allrum med köksavdelning, tvättrum och två sovrum. I det stora allrummet med köksavdelning består ytskikten av träpanel på väggar och tak med ett trägolv i fint skick. I köksavdelningen finns ett väl fungerande kylskåp i fint skick och en gasolspis med 4 kokplattor och ugn. Ovanför köksbänken som går i vinkel sittöverskåp med spröjsade glasrutor som passar ypperligt till förvaring av matporslin och glas. I tvättrummet finns ett litet tvättfat på en kommod med två dörrar och även här ligger ett fint trägolv. De två sovrummen känns rymliga och luftiga med träpanel på väggar samt fina laminatgolv. Mitt i stugan finns en kamin med dörrar av glas som värmer bra.

Vid ingången till stugan har en liten veranda byggts till och här kan du njuta du av kvällssolen. Ytterligare en veranda finns på husets gavel i sydvästligt läge och här finns också en stor markis som lätt kan rullas ut som skydd mot solen under varma sommardagar.

På husets södra gavel sitter en stor solcell som laddar den 12-voltsanläggning som är installerad i stugan.

På tomten finns ett litet hus bestående av två separata rum med separata ingångar som inrymmer duschkabin och TC. Den andra delen används idag som förrådsutrymme. En liten lekstuga finns också på tomten och även den kan användas som en extra förvaringsdel. Bilväg finns ända fram till huset.

Stugan säljs inklusive vissa möbler och inventarier.

Från Råberget är det ca 1 timmes bilväg till Sälen, avståndet till Malung är ca 20 minuter och vintertid har du relativt nära till fin skidåkning på både längden och tvären. Även skoterleder finns i området. På sommarhalvåret kan du cykla eller vandra i skog och mark.

Säljaren misstänker eventuell skada på bjälke som ligger under huset.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malung

Kontakta mäklaren

Susanna Torris

Svensk Fastighetsförmedling Malung
+46706787735