Marenslingan 14

Maren, Vingåkers kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
2 652 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Driftkostnad
28 203 kr/år

Maren är ett fritidshusområde vid Hjälmarens strand där en tredjedel valt att bo året om, det är inte svårt att förstå med dess vackra omgivningar, härliga promenadstråk, badplats, båtmöjlighet och nybyggd bastu för medlemmar, en plats för avkoppling och återhämtning. Här är också nära till mycket, Stockholm 17 mil, Eskilstuna 5 mil, Örebro 5 mil, Vingåker 1,8 mil, Norrköping 9 mil, Västerås 10 mil, en bra utgångspunkt när miljöombyte önskas.

På Marenslingan 14 är det bara att flytta in och njuta. Huset stod färdigt 2016 och efter det har gästhus och trädgård färdigställts. Allt är så genomtänkt med fina materialval, ljussättning och härlig rymd. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och snygg braskamin för både värme och mys. Två sovrum och badrum inryms också i stora huset. Gästhuset, eller varför inte hemmakontoret har egen toalett och extra förvaringsutrymme. Trädgården är en blandning av natur och trädgårdstomt, barnvänligt och lättskött.

Maren har en gemensam VA-anläggning som är uppdaterad och uppfyller dagens regler, alla husen är kopplade till denna och kostnaderna ingår i samfällighetsavgiften.
En fridfull miljö med ett större sammanhang inom 15 min bilresa och huvudstaden som nås på två timmar.
Välkomna på visning! Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen

Kontakta mäklaren

Andreas Carlquist

SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
Mäklare Andreas Carlquist, SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
070-849 84 95