Runmarö Aspön 228

Mellanskärgården, Värmdö Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
3 690 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
5 902 kr/år

I ett optimalt läge med direktanslutning till havet ligger denna stora skärgårdsfastighet om 3690 m². Fastigheten ligger i ett centralt och attraktivt läge i Stockholms södra skärgård på den populära ön Aspön. Den vackra ön har en härlig variation i miljön som skog och öppna ängar.

Huvudbyggnaden är belägen på den högsta punkten av tomten och har en stor altan som omfamnar hela huset. Husets boyta är idag 48 m² och med enkla medel kan man bygga in uterummet för att få ytligare 15 m² boyta. Huset är idag oinrett vilket möjliggör att man får inreda det själv efter eget behag.

Tomten om 3690 m² ligger inom en generös byggplan med en byggrätt om totalt 120 m² för huvudbyggnad och 40 m² för komplementbyggnad.

Aspön har en härlig natur med stora skogsområden, vackra promenadstråk och ett rikt naturliv. Det kristallklara havet med välmående tång och fiskeliv ligger inom bara några minuters promenadavstånd. Vägen vid fastigheten leder dig ner till både ångbåtsbryggan som ligger på den södra delen av ön samt den egna båtplatsen med segelbåtsdjup. Båtplatsen är placerad på en gemensam brygga som ägs av samfälligheten.

Från Stavsnäs Vinterhamn finns det gott om reguljära förbindelser till Aspön med Waxholmsbolaget eller andra båtbolag som alltid ansluter till buss. Du kan lätt ta dig till eller från ön vid flera tidpunkter på dagen, vilket möjliggör pendling för ett eventuellt åretruntboende. Utgår du från Stockholm tar du buss 433 eller 434 från Slussen, bussresan till Stavsnäs tar ca 50 minuter.
Med snurran tar det endast 15 minuter till Bullandö Marina, här hittar vi bland annat en av Stockholmsskärgårds bästa restauranger, en egen glassbar, klädaffärer med attraktiva märken samt en liten lanthandel. Från Bullandö Marina tar du dig till slussen på under en timme. Båtplats i Bullandö Marina (sommar, med egen sjösättning, kostar ca 7000/år). Alternativa båtplatser finns också på Värmdö-landet, t.ex. på Östermans Båtvarv eller Kungsängens båtklubb.

För ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö