Ostronpallen 2

Nordkoster, Strömstads kommun Se på karta

8 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
1 363 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
8 240 kr/år

Med ett av Nordkosters absolut bästa lägen erbjuds nu Ostronpallen 2 till försäljning alldeles vid Kostersundet! Här finner vi en fastighet med en härlig och fascinerande belägenhet på bergstomt där havet möter klipporna strax nedanför fastigheten. Njut av fina solförhållanden, bad, båtliv och en svårslagen livskvalitet på första parkett! Bostadshus om 2 rum och kök med generös vy över Kostersundet, samt havsutsikt mot väster. Här finns även gästhus med övernattningsmöjligheter och förråd. Från tomten är det endast några trappsteg ner till brygga med egen båtplats och fina badmöjligheter. Vatten från brunn med installerad avsaltningsanläggning. I närområdet finns allt det bästa Nordkoster har att erbjuda av vacker natur med västerhavet som närmsta granne. Missa inte denna sällsynta möjligheten att förvärva en fastighet med drömläge på Nordkoster!

Kosteröarna och västra bryggan på Nordkoster nås smidigt med Kosterbåtarna som avgår året runt från Strömstad norra hamn. Från västra bryggan tar det ca 15 minuter att gå alternativt angör man fastigheten med egen båt via entré direkt från Kostersundet.

Bostadshuset kommer att besiktas av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen.

Ingen boplikt!

För vidare information samt bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö eller Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709-755789 el. +46 (0) 709-755788

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Linn Warnö

Askengren Fastighetsmäklare
Mäklare Linn Warnö, Askengren Fastighetsmäklare
+46709755789