Björnstigen 11 C

Orrliden, Malung Se på karta

395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
1 251 m²
Byggår
1979
Antal besök
3 102
Dagar på Hemnet
5

Nu finns chansen att överta fyra andelar med sammanlagt tolv fantastiska veckor på Björnstigen 11 C, Orrliden i Tandådalen. På Orrliden bor du med närhet till Tandådalen och Hundfjället och intill huset finns både skidspår, skoterleder och skidbusshållplats. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du enkelt och snabbt tar dig in till områdets fjällanläggningar där du hittar restauranger, butiker och andra faciliteter. Sälens flygplats, Scandinavian Mountains Airport, ligger endast 12 km bort.

Huset på ca 40 kvm består av hall, toalett med dusch, två sovrum, kök, allrum samt nybyggt altandäck i solläge med utsikt över skidbackarna. De två sovrummen har totalt sex sovplatser, där ett sovrum är utrustat med en våningsäng, samt ett med en trevåningssäng och en enkelsäng. Huset har öppen planlösning och ett kök som är utrustat med spis, fläkt, kyl med inbyggd frys, mikro och matplats för sex personer. I allrummet finns även bäddsoffa och TV med kanalpaket.
Huset är djurtillåtet.

Huset ägs genom lagfart och drivs i en ideell förening där du som ägare förfogar över följande veckor:

3, 37 och 52
8, 18 och 41
11, 34 och 47
14, 21 och 51

Föreningsavgiften på 2200 kr/år per andel tillkommer men innefattar även snöröjning, underhåll av föreningens fastigheter samt inventarier till huset. På Björnstigen är det enkelt att vara andelsägare och du har även förtur till att hyra ytterligare veckor som föreningen själva förfogar över.

Välkommen till Björnstigen 11 C!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen