Eklidsvägen 7B

Österskär, Österåker Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 124 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
2 160 kr/år

Denna fastighet har stor potential och ett otroligt fint läge för dig som vill skapa ditt eget drömhem och bygga nytt. Allt i skärgårdsnära läge inte långt från Trälhavet. Här är det läget och tomten som är av främsta intresse då huset är av äldre modell med boyta 50 + 10 kvm.

Tomten har en generös storlek på 1 124 kvm och är en väldigt mysig naturtomt i högt läge på klipphällar och med fin inramning av grönska och träd. Läget är lugnt och barnvänligt med gångavstånd till sjön och Badholmen, och likaså gångavstånd till Roslagsbanan (Tunagård station).

Gott om service finns i Tuna och Margretelund, tomten ligger mellan dessa två områden och det går även snabbt att ta sig till Åkersberga centrum där det finns all service man kan önska. Förutom den närmaste sjön finns fler badplatser och vatten, samt dessutom stora skogsmarker och friluftsområden runt omkring Åkersberga.

Här kan du bestämma och designa ditt eget unika hus, med möjlighet att bygga en villa med 150 kvm byggnadsyta i två plan om högst 6,6 meters höjd. Detta gäller exklusive attefallsreglerna vilket ger möjlighet att antingen bygga 15 kvm större eller att bygga ett 25 kvm stort attefallshus.

Det befintliga huset omfattar kök, vardagsrum, sovrum samt ett litet kontorsrum. Det finns bra grundförutsättningar som kommunalt vatten och avlopp, och fiber är framdraget till vägen och det som återstår är dragning till det blivande huset.

Välkommen till en tomt i centralt och fint läge, nära både badplats, Roslagens skärgård och Åkersberga – en perfekt plats för att uppfylla din och familjens husdrömmar!

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB