Kommande

Gransjövägen 5

Ramsdal, Söderköpings kommun Se på karta

4 000 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 723 m²
Byggår
1995
Driftkostnad
28 500 kr/år
Kommande

Nu ges chansen att förvärva ett idylliskt fritidshus med sjöutsikt i populära Ramsdal! Lugnt och fridfullt läge med endast några hundra meter ner till vattnet.

Här finner ni ett praktiskt enplanshus i vinkel om cirka 140 kvm med kök från Marbodal, vardagsrum med täljstenskamin och utgång till tomt, två rymliga sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, duschrum samt tvättstuga med klinkergolv och golvvärme.

Vacker trädgårds- och naturtomt om cirka 1 723 kvm med gräsmatta, träd och buskar. Här finner ni altandäck med markis i soligt sydvästläge samt balkong på norra sidan av huset för dig som söker lite skugga. En bit bort på tomten finner ni en gäststuga om cirka 16 kvm med tillhörande altandäck och sjöglimt. Parkera gör ni enkelt på den grusade uppfarten. Fastigheten är ansluten till året runt vatten och avlopp via samfälligheten.

Här blir ni en del av en välskött ekonomisk förening som erbjuder härliga aktiviteter som fotbollsplan för barnen, boulebana samt motionsslinga. Under sommaren bedrivs sim- och seglarskola och fotbollsträning. Högtider som valborg och midsommarfirande är firas också gemensamt i samfälligheten.

Ramsdal ligger strax söder om Söderköping med bara minuters gångavstånd till kusten vid härliga S:t Annas skärgård. Här ges även närhet till två småbåtshamnar.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.