Rödösundet 419 & 421

Rödösundet, Krokom Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1 742 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Driftkostnad
29 100 kr/år

Varmt välkomna till detta kanonläge på Rödön!

Nu finns möjlighet att förvärva dessa två fastigheter med fantastiska möjligheter att skapa just Er idyll efter era egna drömmar och önskemål.
Idag finns ett sommarhus i dåligt skick på en av fastigheterna. Kanske vill ni renovera upp just detta och utifrån givna ramar skapa en smultronställe för avkoppling med relativt enkla medel?

Kanske har ni stora drömmar och visioner om en stor nybyggd villa planerad precis efter vad ni själva önskar i ett hem? Ett hem där ni själva kan välja precis varenda detalj efter just er smak och där ni kan utforma huset för att få bästa möjliga utsiktsläge på tomten.

Ni kanske är syskon, bästa vänner eller kusiner som vill bo alldeles intill varandra? Inga problem, då båda tomterna kan bebyggas har ni här möjlighet att även välja era framtida grannar.

Fastigheten är belägen med alldeles lagom avstånd in till Östersund men samtidigt mitt i naturen med naturreservat i ryggen och Storsjön i blickfånget. Nere vid sjön finns möjlighet till bad och avkoppling samt flera motionsstråk som nås från den lilla vägen.

Sommarstugan som idag står på tomten är i sämre skick och ska denna behållas behöver den en hel del kärlek och renovering, se besiktningsprotokoll. Barackerna som idag står på tomterna kommer tas bort av nuvarande ägaren och ingår ej i köpet. Fastigheterna kommer säljas tillsammans och med friskrivningsklausul mot fel och brister. Det åligger en ny köpare att undersöka fastigheten inför köpet.

Fastigheterna ligger utanför detaljplanelagt område och har därmed inga givna ramar för nybyggnation. Kommunen har skriftligen godkänt nyuppförande av både en- eller tvåplanshus på tomten. En elanslutning finns idag dragen till fastigheterna.

Vatten och avlopp finns året runt och delas med de två fastigheterna nedanför. Vattenkvaliteten borde dock undersökas för att se om vattnet är tjänligt som dricksvatten och undersöka vilka eventuella åtgärder som krävs för detta. Avloppsinfiltrationen belastar fastigheten Vike 2:34, se bifogad karta. Anläggningen har idag kapacitet för tre anslutningar så skulle man i framtiden bebygga båda tomterna så behöver VA-frågan för Vike 2:34 undersökas.

Välkomna till Rödösundet för att uppfylla just Era drömmar om framtiden!

Läs mer hos mäklaren
Bostada