Skarpängsbacken 4

Roslagsbro, Norrtälje Se på karta

1 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 984 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1988
Driftkostnad
6 600 kr/år

I omåttligt populära och vackra Roslagen ligger detta vinterbonade fritidshus med gästhus, närmare bestämt i Roslagsbro, Inål, ca 20 min från centrala Norrtälje.
Här har du din alldeles egna oas, med tomtens höga läge som ger sol hela dagen och en fantastiskt grönska som tomten har. När det blommar upp blir det en helt fantastisk trädgårdstomt. På tomten finner vi en grillplats med tak så här kan man grilla året runt eller varför inte bara tända en eld de kallare månaderna och sitta och njuta. Det finns många tilltänka uteplatser så man kan välja sol eller skugga. Det finns även en bra blandning av plan tomt och tomtyta med nivåskillnader. Detta gör att det finns bra plats för utelek. På tomten finns även ett rymligt gästhus. Det här är en fastighet som går lika bra att nyttja på sommar som vinter. Huset är otroligt bra isolerat och håller värmen. Då det finns åretomboende på samma väg är det alltid plogat och körbara vägar till fastigheten.

Området i Inål har en fantastisk natur med mycket skog. Det är lugnt och avskilt. En liten bit från fastigheten finns Billinge Gård, som har gårdsbutik och gårdsmejeri. Hit kan du gå och köpa mjölk, fil, ägg mm. De har även lek för barnen i Kråkans bo. Roslagsbro är ett litet samhälle som har skola och förskola och en fotbollsklubb - Roslagsbro IF. Till Norrtälje är det ca 13 km och där finns allt man kan tänkas behöva. Affärer, apotek, restauranger, caféer, gym och härliga uteserveringar för att nämna några.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje