Gårdsvik 19

Säffle kommun Se på karta

750 000 kr

825 000 kr -9 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
3 348 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
9 048 kr/år

Nu har vi möjlighet att erbjuda en välskött timmerstuga och en obebyggd tomt i paket! Fastigheterna Gårdsvik 1:68 & 1:75 är del i Gårdsvik fritidshusområdet som har ett lugnt och harmoniskt läge intill Värmeln. Intill fastighet Gårdsvik 1:68 finns Gårdsvik 1:75 som i dagsläget är obebyggd och har en tomtarea om 1873 kvadratmeter. Här finns goda möjligheter att anlägga och uppföra ett nytt fritidshus eller gästhus. Gårdsvik är ett välskött område som har gemensam badplats, båtbrygga med egen båtplats och nära anslutning till ett stort skogsområde som erbjuder svampplockning och promenader i naturen!

Fastighet 1:68 med adress Gårdsvik 19 har en mindre timmerstuga som färdigställdes 2016 som omges av en vacker naturtomt med granar och buskage. Fritidshuset har 40 kvadratmeter boyta samt 40 kvadratmeter biyta. Entré sker via altanen som sträcker sig från framsidan runt husknuten med gott om utrymme för sittgrupp och grillplats! Väl inne i stugan möts du av ett sällskapligt allrum som har fina furugolv och trappa till övervåningen. Kök direkt till höger med arbetsbänk, goda förvaringsmöjligheter och plats för ett mindre matbord. Övervåning med snedtak och två mindre sovrum. Gemensamt dricksvatten via djup borrad vattenbrunn. Avlopp saknas.

Från Gårdsvik färdas du till Grums på ca 30 minuter med bil där de flesta förnödenheter finns att tillgå. Vidare finns det välkända Värmskogs Café en kort biltur bort, som har en härlig uteservering alldeles intill strandlinjen till Värmlen!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Kontakta mäklaren

Anton Rönning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
Mäklare Anton Rönning, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
070-713 53 10