Kommande

Percy Tamms väg 51

Saltarö, Värmdö kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
3133 m²
Byggår
1975
Kommande

I härlig skärgårdsmiljö på Saltarö ligger detta fina fritidshus i genomgående ljust och fint skick! Insynsskyddat och fritt söderläge med sol från tidig morgon till sen kväll. Ett utmärkt alternativ för den som vill ha ett fint fritidshus eller vill skapa ett framtida permanentboende. Här finns närhet till båtplats, badplatser och skärgården. Tomten som ligger mot allmänning är en fin natur -och trädgårdstomt med stor gräsmatta och en stor del skogsparti med vackra bergshällar. Inom räckhåll finns även bussen som tar dig smidigt in till city.

Huset om hela 78 kvm har ett mysigt uterum/veranda med skjutfönster, här finns möjligheter att svalka sig i skuggan, mysa i regnet eller sitta tidig höst och vår. Vidare finns rymlig hall med goda förvaringsutrymmen. Rum för framtida badrum, två sovrum med intilliggande vardagsrum, kök med fungerande vedspis och ett inglasat uterum. Samtliga väggar i huset är nyligen målade och nya golv finns i huset. Intill huset finns en komplementbyggnad med bastu samt verkstad. Plan och fin tomt om hela 3 133 kvm. Vatten från områdets brunn finns draget till huset. På tomten finns en mängd fruktträd och bärbuskar som exempelvis äppelträd, päronträd, plommonträd, mirabeller och körsbärsträd. Byggnadsplanen för området tillåter huvudbyggnad i 60 kvm och komplementbyggnad om 40 kvm. Utöver detta är Attefallsreglerna tillämpliga.

Från en stig bakom huset tar ni er smidigt ner till fin badplats vid Skärmaröviken. Inom räckhåll finner ni båtbryggor, tennisplaner med tre banor samt en stor och barnvänlig badstrand med omtyckt café. Den aktiva tomtföreningen anordnar bland annat firande av valborg samt dans kring stången på midsommarafton.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och för bokning av visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Maria Hermansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Maria Hermansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
073-725 40 64

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.