Örnvägen 4

Sanda, Strängnäs kommun Se på karta

2 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
1 997 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
17 302 kr/år

Välkommen till detta charmiga fritidsboende i Sanda utanför Strängnäs! Fastigheten består av ett bostadshus, en separat byggnad med badrum och bastu, en gäststuga samt två förråd som skulle kunna göras om till extra gästutrymme. Tomten är högt belägen och har flera altaner med olika sollägen, gräsytor för lek och aktivitet, en stor uppfart samt naturtomt bakom de olika byggnaderna.

Bostadshuset består av ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, med kamin och flertalet fönster ut mot trädgården. Dessutom finns två sovrum och en toalett. Bostadshuset har också ett stort uterum med plats för loungemöbler och/eller matbord. Badrummet i en separat byggnad är rymligt och utrustat med WC, dusch och tvättmaskin. Det finns även en bastu. Gäststugan består av ett stort rum med plats för två sängar.

Badplats finns på promenad- och cykelavstånd, fotbollsplan finns i området och skog och natur ligger runt hörnet. För den båtintresserade finns även en renoverad båtbrygga med möjlighet till båtplats som sköts av föreningen. Centrala Strängnäs nås på ca 10 minuter och Stockholm nås på dryga timmen.

Varmt välkommen att boka in er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Kontakta mäklaren

Hedvig Marmér

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
Mäklare Hedvig Marmér, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
0735648866