Rollvägen 17

Siljansnäs, Leksands kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Tomtarea
984 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
20 850 kr/år

Fint fritidshus med spännande läge på trevliga Siljan Airpark!

Här på Rollvägen 17 finner du ett välskött fritidshus från 2007 i lagom storlek. Huset är beläget med första parkett mot flygfältet och erbjuder en asfalterad parkering med infart från den taxibana som tar dig direkt ut på flygfältet. Perfekt för dig som bor en bit ifrån. Planlösningen innefattar en rymlig hall, badrum, 2 sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet så når ni även ut till en härlig altan i sydväst läge. Här kan ni slå er ner och åskåda landningar och starter.

Tomten är med sina 984 kvadratmeter liten och lättskött. Perfekt för dig som vill ha tid över till annat än trädgårdsarbete.

Siljan Airpark är ett trevligt område en bit utanför centrala Siljansnäs och härifrån kan ni ta en promenad in till Siljansnäs, ta en glass vid kiosken, handla på Tempo eller besöka någon av de gemytliga butikerna i området. Nere vid Alviken (en del av Siljan) finns familjevänliga badplatser och en småbåtshamn. På andra sidan viken ligger populära Granberget med både utförsåkning och längdskidåkning.

Läs mer om flygfältet och området på hemsidan: http://www.siljanairpark.se/:

Bostaden säljes möblerad.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Kontakta mäklaren

Anton Hedlund

Svensk Fastighetsförmedling Leksand
Mäklare Anton Hedlund, Svensk Fastighetsförmedling Leksand