Söderby-Karlsäng 74

Söderby-Karlsäng, Östhammars kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
61 m²
Tomtarea
2 183 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
23 280 kr/år

Ett ljuvligt fritidsparadis som med fördel nyttjas året runt! Huset som ligger på höjden är omgiven av en storslagen trädgård med planteringar intill entrén och utrymme för lek i skogsdunge och på de öppna gräsytorna. Den enorma altanen byggd i olika nivåer på huset baksida har ett härligt solläge och när vädret känns bråkigt är det bara att njuta i det stora uterummet med skjutdörrspartier i tre väderstreck, här erbjuds extra umgängesyta och en rofylld vy ut mot ängar som vilar stillsamt i kvällssolen. Området erbjuder en fin gemenskap i den aktiva föreningen med pool, föreningshus och båtplatser. Söderby-Karlsäng är ett trivsamt och populärt område med närhet till golf, bad och fiske.

Husets planlösning erbjuder öppna ytor mellan matplats, kök och allrum där kaminens placering gör att värmen sprider sig enkelt in i alla rum. Från matplats och soffhörna har ni en härlig vy ut mot omgivningarna genom det stora fönsterpartiet med pardörrar som öppnas upp mot altanen. Köket har gott om arbetsytor och förvaring och via fönstret går det lätt att skicka vidare matskålarna ut till väntande middagsgäster i uterummet.
Utöver de stora sällskapsytorna finns här två bra sovrum, hall med förvaring och ett stilrent, helkaklat badrum med wc och dusch.

Ute på tomten står en gäststuga som är mysigt inrett med två sovrum och WC, rummen rymmer fler bäddar vid behov än de är möblerade med idag. Här finns även en liten altan för övernattande gäster.

Förvaringsmöjligheter finns i ett låsbart förråd, utrymmet under altanen och möjlighet till att hålla dryck svalt i den lilla källaren under huset.

Endast en kort promenad ner till badplats, båtbryggor och även pool finns i området. En båtplats medföljer fastigheten! Söderby-Karlsäng är ett mycket välorganiserat fritidshusområde endast en kort biltur till såväl Öregrund som Östhammar. Här finns båtbryggor, badplats, föreningslokal, fotbollsplan, boulebana samt en härlig pool. Endast ca 3km till Öregrunds golfklubb

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Micaela McClafferty

Riksmäklaren
Mäklare Micaela McClafferty, Riksmäklaren
070-218 10 47