Kommande

Norrtälje Stabby 3:34

Stabby, Norrtälje kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
34 m²
Tomtarea
8 105 m²
Kommande

Unik chans att bygga ert drömboende med vacker sjöutsikt och avskilt läge!

Med skogen och sjön som granne bor du i en rogivande miljö, här får du chansen att utforma ert drömboende. Fin platå med chans att bygga till ytterligare ett hus med vacker sjöutsikt.

Idag finns det en hemtrevlig stuga på tomten om 34m² fördelat på ett plan, i anslutning till stugan finner ni dass och redskapsbod.

Fin skogstomt om 8 105m² med berg i dagen samt i utanför detaljplanerat område.

Missa inte dörnarfilmen!

Det går bra att tillträda och kika tomten när det passar er.

Stabby ligger lugnt och lantligt på bra pendlingsavstånd till både Älmsta och Norrtälje, här kan man bo på landet på riktigt men ändå ha nära till service.
Närmsta tätort är Älmsta och nås på 11 minuter åktur, Älmsta erbjuder en välsorterad ICA-butik, bibliotek, apotek, frisör, gym, restauranger och vårdcentral. Här finns även finns både förskola, låg, mellan och högstadieskola. Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Väddö IF har ett rikt föreningsliv med diverse sporter och en stor sportanläggning. Närmsta busshållplats ligger ca 1,8 km från tomten och där går bussar till Älmsta och Norrtälje.

Till Norrtälje tar det 26 minuter. Norrtäljes stadskärna erbjuder flertalet butiker, restauranger och mysig och anrik miljö! Flertalet mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är sin expansion fas och har satt en fin prägel till stadskärnan, vacker och trevlig promenadgång längs Norrtälje viken via hamnen eller societetsparken får er missas! I Norrtälje ligger närmaste gymnasium

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Niklas Davidsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Niklas Davidsson, Mäklarhuset Norrtälje
072-364 18 43

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas