Sommarlustvägen 91

Stafsinge Strand, Falkenberg Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
87 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
10 600 kr/år
Antal besök
6 937
Dagar på Hemnet
14

På Sommarlustvägen 91 ligger detta vinterbonade och havsnära fritidsboende med gavelläge på vackra Stafsinge Strand. Bostaden om 48 väldisponerade kvadratmeter med övervåning kan nyttjas som åretruntboende eller sommarhus med kanonläge bara ett fåtal meter från stranden och Kattegatt.

På framsidan av bostaden möts vi av en rymlig altan med plats för både loungemöbler och större matgrupp. Här kan solen avnjutas under större delen av dagen om man inte vill gå ner till stranden och när dagen lider mot sitt slut kan man se solen gå ner över Morup.

Från altanen nås insidan med hall och vardagsrum kombinerat. Skjutgarderober för smidig förvaring av ytterplagg precis innanför ytterdörren. Härligt och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och TV. Här finns också ingång till badrum med duschkabin och ett rejält förråd.

Vidare in i bostaden kommer kök och matsal i öppen planlösning. Den öppna planlösningen med fönster i två väderstreck ger en inbjudande och rymlig känsla. Välutrustat kök med kyl/frys, spis med ugn och bra arbetsytor. Matsalen rymmer en rejäl matgrupp för middagar och större sällskap. Vid köket finns ytterligare plats där det i dagsläget är inrett som soffhörna.

Upp för trappan når vi härligt sovrum med plats för två enkelsängar eller en större dubbelsäng. På övervåningen finns också plats för ytterligare möblemang. Härifrån har man fin havsutsikt och fönster i två väderstreck skapar även här hemtrevnad och ljus.

Bostaden är uppförd 1986 och till/ombyggd 1999. Genomgående parkettgolv och sammanhängande stil på ytskikt. Nuvarande ägare har installerat elkabel i vattenanslutningen för att förhindra frostskador och vattenläckage.

Så här beskriver samfällighetsföreningen sig själva:
"Stafsinge Strand samfällighetsförening bildades år 1988. Samfällighetens medlemmar är de 154 stugägarna på Sommarlustvägen i Falkenberg.
Samfälligheten sköter om de gemensamma ytorna inom området. Vid två tillfällen per år arrangeras gemensamma trivseldagar för alla medlemmar, då man tillsammans sköter om området för att få det trivsamt. Under sommarsäsongen anordnas gemensamma aktiviteter, såsom midsommarfirande, tipspromenader, grillkvällar & utflykter.

Här följer några saker som kan var bra att känna till som husägare på Stafsinge Strand
Fritidshusområdet Sommarlust omfattar 154 hus. Husen står på friköpta tomter (cirka 90 kvm). Området i övrigt ägs av Falkenbergs kommun, sköts och förvaltas av Stafsinge Strands Samfällighetsförening. Se även föreningens hemsida http://www.sommarlust.net

På området finns ett 30-tal åretruntboende.
Stugorna är byggda på s.k. torpargrund, det innebär en ökad frostrisk för vattenledningen. Under åren har ett större antal vattenläckor uppkommit. Tänk på att alltid stänga av vattnet när du inte bor i huset, helst vid vattenposten. (inkopplingspunkten)"

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren