Kommande

Stora Varholmen 16

Stora Varholmen, Göteborgs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
46 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Stora Varholmen 1-97
Om föreningen
Avgift
6 238 kr/mån
Driftkostnad
2 916 kr/år
Kommande

Letar ni efter ett sommarboende med sjöbod och tillgång till salta bad på värmande klippor? Denna mysiga stuga ute på Stora Varholmen ger er somrarna ni har drömt om! Ni tar er ut till ön genom en kort båttur, antingen med föreningens organiserade båtturer eller genom egen båt. På ön har ni små stigar och gångar som tar er till stugan som ligger högt på höjden med en magisk utsikt. Ett stenkast ifrån havet vid öns norra sida hittar ni er egna sjöbod, spana in bilderna på detta!

Ytan för huvudbyggnaden och tillbyggnaden, i form av isolerat uterum, uppgår till ca 62 kvm byggyta. Ytan fördelas på huvudbyggnaden om ca 46 kvm och erbjuder er ett rymligt vardagsrum med bäddsoffa samt två stora sovrum. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra har en våningsäng. I det tillbyggda isolerade uterummet har ni ett trevligt allrum med plats för ett större matbord. Ni har ett kök, fullt utrustat för trevliga familjemåltider. I detta utrymme finns även ett badrum med kakel på väggar och golv. Inventarier ingår i köpet.
Ni har två olika altaner att välja på för att njuta av solens varma strålar i två olika väderstreck. Det ena altandäcket ligger vid sidan av huset och har ett mysigt insynsskyddat läge. Det andra altandäcket är en förlängning av uterummet och sträcker sig framför stugan. Nedanför bostaden har ni en mindre gräsmatta som ni kan nyttja. Säljaren nyttjar även en brygga där en minde båt kan lägga till (bryggan tillhör inte bostadsrätten men nyttjas av ägaren idag).

Ön har 87 stugor som idag är en bostadsrättsförening som bildades under 2022. Föreningen har även en dansbana och bastu som medlemmarna kan nyttja. Mer information om byggregler och föreningen finns i stadgarna. Ni har även möjlighet att betala in ett kapitaltillskott till föreningen för att få ner avgiften till 2 000kr /månad.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Kontakta mäklaren

Emily Rosqvist Ström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
Mäklare Emily Rosqvist Ström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
0705-56 00 03

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.