Rönnvägen 20 B

Storhogna, Bergs kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
59 m²
Byggår
2021-2022
Avgift
2 750 kr/mån

Just nu säljs en fristående bostadsrätt med drömläge i heta Storhogna. Det här tillfället får du inte missa. 60 kvadratmeter nyproduktion med en riktigt härlig fjällkänsla! Huset kommer blir en perfekt tillflykt under hela året. På Storhogna har du perfekt läge till ett naturnära liv med gott om friluftsaktiviteter. Välpreparerade längdspår som passar alla och familjepister ett stenkast från huset. Under resterande året är läget optimalt för vandring och cykeläventyr.

Huset bjuder in till egen entré med ett skidförråd precis utanför dörren och en hall med förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med plats för dusch, toalett, kommod och tvättmaskin. Marbodalköket i antracitgrått och riktigt snygga handtag smälter in perfekt i övriga väggarnas stengrå träpanel. Tack vare den öppna planlösningen finns det fina möjligheter för umgänge och familjehäng. Nedre plan rymmer två sovrum i två olika utförande med plats för våningssäng i det ena och en dubbelsäng i det andra. I båda sovrummen ryms inbyggd förvaring. Loftet kan inredas antingen som ytterligare sovplatser eller som en social yta för hela familjen.

Tillträde kan ske omgående så här har du ett perfekt läge att njuta att vårens första värmande solstrålar med rosiga kinder och takdropp.

Pris för hus 2 - 2 595 000 sek SÅLD
Pris för hus 5 - 2 625 000 sek
Pris för hus 10 - 2 665 000 sek SÅLD

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vemdalen

Kontakta mäklaren

Julia Fredin

Mäklarhuset Vemdalen
Mäklare Julia Fredin, Mäklarhuset Vemdalen
068441050
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas